Water

 1. Landgoed Schuilenburg

  Landgoed Schuilenburg

  Adres
  Schuilenburgerweg 54, 7447RP Hellendoorn

  Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, vormde jaren lang het decor van veldslagen en overwinning. Tegenwoordig is het landgoed dé locatie voor diverse activiteiten, (thema)feesten of voor een lekker hapje en drankje.

 2. Rederij Eureka

  Adres
  Waterstraat 26, 7411 KW Deventer

  Rederij Eureka is al meer dan 40 jaar toonaangevend in het organiseren van dagtochten op het water, niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren.

 3. Zwembad de Looërmark

  Zwembad de Looërmark

  Adres
  Oudendijk 6, 7437SL Bathmen

  de Looërmark is gelegen vlakbij het buurtschap Loo, tussen Bathmen en Holten. Het zwembad is aan de ene kant omsloten door het prachtige

 4. Sport- en Belevingscentrum De Scheg

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg

  Adres
  Piet van Donkplein 1, 7422 LW Deventer

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

 5. Openluchtzwembad de Tippe

  Openluchtzwembad de Tippe

  Adres
  Brinkweg 11, 8141NA HEINO

  Openluchtzwembad De Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad. Op de

 6. Rederij Thuishaven BV

  Adres
  Bolwerksweg 1, 7419 AA Deventer

  Wees welkom op het partyjacht Carpe Diem en kom de sfeervolle, luxe en feestelijke ambiance zelf te ervaren. Geschikt voor gezellige rondvaarten langs de skyline van Deventer.