Partyboerderij Sallandshoeve

Adres
Holterweg 85, 8112AE Nieuw Heeten

Partyboerderij Sallandshoeve

Met een bezoek aan de Partyboerderij Sallandshoeve kunt u alle kanten op. Van sfeervol lunchen of dineren tot groepsactiviteiten en bedrijfsfeesten. Met hun velen activiteiten hebben ze genoeg vermaak ik huis om een gehele dag te vullen.

Partyboerderij de Sallandshoeve is gelegen in Nieuw-Heeten, tussen Holten en Raalte. In de typisch Sallandse boerderij kunt u genieten van heerlijk eten in het restaurant. Bij de partyboerderij draait alles op kwaliteit, gastvrijheid, vermaak en lekker eten.

Voor zowel lunch als diner hebben ze een á la carte restaurant. U kunt het eten en drink combineren met een breed aanbod van activiteiten. Gezelschappen zijn van harte welkom voor bedrijfsfeesten, trouwen, teambuilding activiteiten en teamuitjes.

Voor groepen hebben ze leuke activiteiten als bubbelbal, bungeerun, handboogschieten, bowlen en verschillende teambuildingactiviteiten. Gezinnen met kinderen is er genoeg vermaak aanwezig. Denk aan midgetgolf, boerengolf, handboogschieten, bowlen, airtrampoline en een ruim terras.

Maximale capaciteit van 500 personen.