Avonturenpark Hellendoorn

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Luttenbergerweg 22, 7447PB Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

Nieuwe spectaculaire zomershow, waterpret in Aquaventura Slidepark en griezelen tijdens Heksendoorn en Screams

Avonturenpark Hellendoorn is haar seizoen spectaculair gestart met Het Drakennest, een nieuwe attractie waarin je rondgedraaid en heen en weer gewiegd wordt onder het wakende oog van draak Hellendra. Maar het seizoen heeft meer te bieden! De populaire High Dive Stuntshow is terug met een nieuw avontuurlijk verhaal en gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogtes. Wil je na het zien van deze show zelf in actie komen? Bezoek het Aquaventura Slidepark waar je met hoge snelheid van de vele waterglijbanen kunt glijden en het tienerevenement Summer Splash voor een tropisch feestje. Wanneer in het najaar de temperaturen dalen en de dagen korter worden, is het tijd voor Heksendoorn en Screams. Jong en oud stellen hun zenuwen op de proef tijdens deze spannende evenementen. Dat wordt griezelen geblazen!

Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven.

Aquaventura Slidepark Je kunt bijna je zwemkleding uit de kast halen, want vanaf medio juni tot en met september is het Aquaventura Slidepark weer open! Maak je op voor zoveel glijden en spetteren als je maar wilt in dit grote waterpark in Avonturenpark Hellendoorn. Het park bevat maar liefst 11 waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander. Maak je borst maar nat en kom langs! Bij zeer mooi weer wordt de aangegeven periode vervroegd en/of verlengd. Houd hiervoor de website van het park in de gaten. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,-.

Avonturenpark Hellendoorn is geopend vanaf 8 april. De entreeprijs voor het Avonturenpark is € 23,50 en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het park. Een Seizoen Pas 2017 is al verkrijgbaar vanaf €57,50 per seizoen.

In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, kortingspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.