Ontdek Salland

Vervelen is er niet bij in Salland, er is altijd wel iets te zien en te beleven! Als de zon vandaag blijft schijnen, kunt u een geweldige fietsroute fietsen langs de landgoederen en de IJssel, mountainbiken op een van de uitdagende MTB-routes of met een watersafari de Regge verkennen. Kom naar één van de vele evenementen in Salland. Ook wanneer het wat minder weer is, zijn er genoeg mogelijkheden. Overdekt zwemmen of bijvoorbeeld een spannende speurtocht door het natuurmuseum op de Holterberg. Heeft u uw tassen ingepakt, de banden opgepompt en de wandelschoenen aan? Het is tijd voor een gezellig dagje óf een aantal dagen uit in Salland.

 1. Hanzestad Deventer

  Deventer is één van de oudste steden van Nederland, een prominente Hanzestad. Veel van haar rijke historie is bewaard gebleven.

 2. Evenementen

  Het hele jaar door kunt u in Salland leuke evenementen bezoeken. Grootschalig maar ook oergezellige kleine evenementen en activiteiten.

 3. De Sallandse Heuvelrug

  Sallandse Heuvelrug, uitgestrekte heidegebieden, bossen, rust en een indrukwekkend reliëf met on-Nederlandse vergezichten.

 4. Actieve uitjes

  Beleef zelf hoe het is om stuntman of - vrouw te zijn, doe mee met Highlandgames of werp een boomstam zo ver mogelijk het veld op.

De Sallandse Heuvelrug

Smaakfietsroute