De Ulebelt

De Ulebelt is hèt educatief natuur- en milieucentrum met kinderboerderij van Deventer. De Ulebelt betrekt kinderen, jongeren en

De Ulebelt in Deventer is een educatief natuur- en milieucentrum en kinderboerderij.

Strijk neer op het gezellige terras terwijl de kinderen heerlijk spelen op één van de twee avontuurlijke natuurspeelplekken en dieren aaien en knuffelen op de kinderboerderij.

Laat je door de thematuinen inspireren: natuurrijke tuinen vol vlinders, insecten, kruiden, groenten, permacultuur, regenwaterafkoppeling en hergebruik.

In het infocentrum is informatie te krijgen over wat er in de tuinen te zien is. Een klein winkelassortiment met leuke tuinboeken, honingproductn en kadootjes vindt u hier ook, net als mogelijkheid voor kopje koffie, thee, sap of een ijsje.

De natuurrijke tuinen bij de Ulebelt zijn divers: vlindertuin, kruidentuin, permacultuur, bijentuin, heemtuin en moestuinen. Heerlijk genieten tussen zomende insecten, vogels en veel bloeiende planten.

Het uitgebreide groene terrein van De Ulebelt leent zich prima voor kinderfeestjes! Boek een Natuurfeestje, een knutselfeest of laat de kinderen op pad gaan met Geocaching of de Kolderbolder vol natuurspellen en combineer dit met spelen op beide natuurspeelplekken en een ijsje op het terras!
Prachtig terrein met een informatiecentrum en kinderboerderij. Vele dieren als een paard, koeien en varkens, kippen, konijnen, cavia’s en vogels te bekijken en knuffelen. Korte cursussen, spelen op twee natuurlijke speelplaatsen, wandelpaden en diverse thematuinen. Ook mogelijkheden voor kinderfeestjes, groepsarrangementen en workshops.
Prachtig terrein met een informatiecentrum en kinderboerderij. Gelegen in Gooikerspark, met natuurlijke speelplaatsen, wandelpaden en diverse thematuinen. Sfeervol terras bij de Kikkerkeet met koffie, thee, sap en kleine versnaperingen. Lekker even neerstrijken na een fietstocht of wandeling door de tuinen!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Van november tot april is de horeca op zondag geopend tussen 10-16 uur


Contact

Adres
Maatmansweg 3
7425 NC
Telefoon
0570-653437
Online
www.ulebelt.nl
E-mail