Recht; Lunch en Diner

Recht; Lunch en Recht is een gezellig restaurant met sfeer, gehuisvest in een stijlvol monumentaal pand aan één van de mooiste pleinen

Recht; Lunch en Recht is een gezellig restaurant met sfeer, gehuisvest in een stijlvol monumentaal pand aan één van de mooiste pleinen van Nederland.

Met de slogan ‘Recht uit het hart’ geven wij uitdrukking aan de passie waarmee we werken: die voor het bereiden van ‘eerlijk’ én heerlijk eten, gekoppeld aan de passie om er werkelijk helemaal te zijn voor onze gasten. We werken niet volgens strakke regels, maar zorgen ervoor dat onze gasten in een ongedwongen sfeer van onze gerechten kunnen genieten: een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn. We willen niets liever dan dat als u bij ons de deur uit gaat, u een fantastische avond hebt gehad.

En voor een betaalbare prijs. Of u nu van vlees, van vis of van vegetarisch houdt, aan alles besteden we uiterste zorg. Nieuwsgierig naar wat voor lekkers er allemaal in onze keuken bereid wordt? Komt u dan gerust langs!