Happerij Tapperij de Expeditie

Werelds genieten voor een aangename prijs. Bij de Expeditie kunt u terecht voor lekkere koffies met gebak, een heerlijke lunch en diner van

Werelds genieten voor een aangename prijs. Bij de Expeditie kunt u terecht voor lekkere koffies met gebak, een heerlijke lunch en diner van een kaart met invloeden van over de hele wereld. De Expeditie serveert specialiteiten zoals Zwitserse kaasfondue, de Egyptisch gevulde paprika (vegetarisch) maar ook de saté v/d haas, de sappigste burgers en overheerlijke maaltijdsalades. Ook kunt u uw broodje of burger zelf samenstellen tijdens de lunch. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop!

In veel landen eten ze niet op vaste tijdstippen zoals we dat in Nederland vaak wel doen. Daarom kunt u bij De Expeditie de hele dag door eten wat u maar wilt. Warm, koud, grote of kleine porties, lunch of diner.

Veel culturen hebben niet de middelen voor een luxe bestaan en uitgebreid diner. Dat wil niet zeggen dat ze niet weten wat gezelligheid of lekker eten is. In tegendeel, met heel weinig kunnen ze zich behelpen en kunnen hiermee hele feestmaaltijden maken. De Expeditie heeft veel van deze recepten meegenomen. Daardoor heeft u een fijne avond, en dat met gangbare prijzen. Dat maakt buiten de deur eten weer leuk. Het hoeft dus niet perse een vermogen te kosten.