Fooddock

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland! In de historische Zwarte Silo op het Havenkwartier schuif je aan gezellige tafels om

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland! In de historische Zwarte Silo op het Havenkwartier schuif je aan gezellige tafels om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei foodstands die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Je vindt hier van alles zoals duurzame burgers, burrito's, frozen yoghurt, en nog veel meer! Met terrassen aan het water.

Fooddock draait om de festivalbeleving, de foodhal is het ‘thuis van de foodtruck’. Het aanbod van deelnemers wisselt constant. Aanbieders van ‘puur en eerlijk eten’ staan bij Fooddock een dag, weekend of bijv. een seizoen. Voor het huidige aanbod aan keukens raadpleeg onze site. Kom puur en eerlijk eten vieren bij Fooddock!

Het Pakhuis van de silo is ook geschikt voor events tot 300 personen. Alles is volledig in te richten naar uw wensen: van afgeschermde hoekjes, tot alle aandacht op één groot podium. De ruimte is van alle gemakken voorzien: een eigen bar, toiletgroepen en vergaderruimte. Uw congres inclusief biologisch brunchbuffet of gezond ontbijt? Alles is mogelijk! Voor presentaties, een brainstorm of workshop is het voormalige kantoor van de Havenmeester de ideale setting. De ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen en voorzien van beamer en flip-over.