Eetkamer 'Hier is ut'

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Voor lekker eten, goeie koffie, fijne sfeer en een heleboel meer kun je zes dagen per week terecht bij Eetkamer ‘Hier is ut’ in het Holstohus.

Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws.

Het is ut vanzelfsprekend dat we werken met leveranciers uit eigen regio. We kopen scherp in, verspillen weinig en doen plastic in de ban. En hier is meer. Zoals een bieb, muziekles, theater & film en fair made producten.

Hier is veel mogelijk. Ben je hobbykok? Kom bij ons koken! Een feestje of andere initatief organiseren? Hier kan dat! Ruimte huren voor vergadering, conferentie of teambuilding? Hier moet je zijn!

Hier meer over weten? Ons enthousiaste team, bestaande uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt, vertelt het je met liefde.

Contact

Adres
Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
Telefoon
0570683939
Online
uthuus.nl/eetkamer
E-mail