Vrienden van Vroeger

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het kleinste en gezelligste café van Deventer met hier en daar een knipoog naar het verleden. Bij Vrienden van Vroeger geldt: voel je

Het kleinste en gezelligste café van Deventer met hier en daar een knipoog naar het verleden. Bij Vrienden van Vroeger geldt: voel je thuis. Elk hoekje van het vijftig vierkante meter grote café is een verrassing, alles is letterlijk met een knipoog naar vroeger. Het klassieke behang, de reling met oud servies, de beschilderde piano en niet te vergeten de bar die als een golvende IJssel door de zaak loopt.

Zomers is er een prachtig terras met uitzicht op de Lebuinustoren en kunt u genieten op de langste terrasbank (maar liefst 11 meter) van Deventer. Vrienden van Vroeger organiseert met regelmaat muzikale evenementen.

We houden van een persoonlijke touch! Elke moment is voor ons bijzonder, of je nu gezellig met vrienden komt borrelen, of je verjaardag wilt vieren. Van elk avond groot of klein maken we samen met ons team van enthousiaste medewerkers een succes! In de zomermaanden hebben we plek voor gezelschappen tot 100 man.

Vrienden van Vroeger serveert vanaf 10.00 uur de lekkerste koffies, lunches en taarten, tot de mooiste bieren en wijnen. Dit allemaal tot in de nacht!

Max 60 pers in de winter, 150 pers in de zomer