The Irish Elk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wie in 'The Irish Elk' komt, waant zich voor even in Ierland. Want alles is hier Iers, de muziek, de entourage, de pubfood, het ruime

Wie in 'The Irish Elk' komt, waant zich voor even in Ierland. Want alles is hier Iers, de muziek, de entourage, de pubfood, het ruime whisky assortiment en de brede bier collectie waaronder, natuurlijk, de beste pint Guiness!

Elke maandag avond is het 'Endless Ribs', je eet hier dan 2 uur eindeloos door de chef zelf gegrilde spareribs voor €15,95. Op woensdag avond mag je 'Beer & Burger' niet missen, voor €12,50 eet je een rundvlees-, kip- of veggie- burger met een pintje Guiness, Kilkenny of Cider.

Daarnaast is er op de laatste vrijdag van de maand live muziek en kan je hier ook live sport kijken, zoals rugby, voetbal of boxen. Dus, of je nu alleen bent of met een groep vrienden, je zult je altijd thuis voelen in The Irish Elk, The best pub in town!