Talamini

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

IJsbereiders sinds 1892. Heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs in wel 40 soorten en smaken, bereid met puur natuurlijke ingrediënten, zonder

IJsbereiders sinds 1892. Heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs in wel 40 soorten en smaken, bereid met puur natuurlijke ingrediënten, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen.

Talamini Deventer is naar men zegt de grootste ijssalon van de wereld. Het is een 120 meter lange pijpenla van achter elkaar liggende panden, die door de Italiaanse bouwmeester Eduardo Gellner in een ultiem lusthof is herschapen en van de Brink tot de Grote Overstraat loopt, onderweg enkele bekoorlijke tuinen passerend.

Aan de sfeervolle tafeltjes is plaats voor 250 personen. Hier kunt u terecht voor heerlijk ijs en bijzondere ijscoupes in allerlei smaken, maar naast ijs kunt u genieten van koffie met gebak, vers belegde broodje, salades en andere lunchgerechten.

Huur bij Talamini een ijskar voor uw evenement, (bedrijfs) feest, bruiloft of een andere gezellige bijeenkomst.

Capaciteit: 250 personen, terras: 120 personen.