St.Tropez Gastrolounge

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

St. Tropez Gastrolounge brengt de warme sferen van de Franse Rivièra naar u toe! We zijn 7 dagen per week geopend voor koffie, lunch,

St. Tropez Gastrolounge brengt de warme sferen van de Franse Rivièra naar u toe!

We zijn 7 dagen per week geopend voor koffie, lunch, diner, cocktails en meer. Modern en charmant met een vleugje vintage! Met twee verdiepingen en een terras waar je het hele jaar door kunt vertoeven, vindt u vast het perfect plekje voor u. Een leuke kinderhoek en een speciale kinderkaart zorgen er voor dat het jonge gezin zich ook thuis voelt.

St Tropez heeft ook een mooie Premier étage. Deze ruimte is een verrassende frisse aanvulling op de begane grond. De sfeer is romantisch, de kleuren zijn zachter en de lichtval is subliem. Op zoek naar een ruimte voor een diner of (netwerk)borrel met een groep? De Premier étage leent zich hier uitstekend voor! Komt u met meer dan 60 personen? Dan reserveren we de ruimte exclusief voor uw gezelschap.

St.Tropez, c’est formidable!