Proeflokaal 't Oer

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Maak een tijdreis met je zintuigen De Hanze heeft een glorieus verleden, waarbij door handel verschillende spijzen, dranken en kruiden

Maak een tijdreis met je zintuigen

De Hanze heeft een glorieus verleden, waarbij door handel verschillende spijzen, dranken en kruiden samenkwamen. Bij Proeflokaal ’tOer ga je op ontdekkingsreis en geniet je onbeperkt van een heerlijke mix van historische en hedendaagse smaken.

Rijke en kruidige stoofpotten en pasteien, lokale hartig- en zoetigheden en knapperig verse oerbroden van weleer. Maar ook eigentijdse gerechten en producten uit de Hanzestreek kom je tegen tijdens deze culinaire reis. Combineer deze overheerlijke gerechten met lokale bieren en wijnen.

Proeflokaal ’t Oer combineert hartelijke gastvrijheid met onbeperkt genieten. Kom binnen en laat je verrassen door de diversiteit die de Hanze te bieden heeft.

Onbekend genieten voor €27,50. Openingstijden: maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur.