Ot en Sien Pannenkoeken en Lunch

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op zoek naar een lekkere pannenkoek? Bij Ot en Sien bent u aan het juiste adres! Ot en Sien is een gezellig restaurant gelegen aan de

Op zoek naar een lekkere pannenkoek? Bij Ot en Sien bent u aan het juiste adres! Ot en Sien is een gezellig restaurant gelegen aan de Brink met een oud-Hollandse inrichting en pannenkoeken in allerlei bijzondere combinaties.

Op het menu vindt u naast de traditionele pannenkoeken met stroop, poedersuiker, spek of appel ook hele bijzondere combinaties, Je kan het zo gek niet bedenken!

En houdt iemand niet van pannenkoeken? Ot en Sien heeft ook soepen, saté van varkenshaas met brood, carpaccio van rund, pasteitje en heerlijke salades. Ook kan je de tosti XL in maar liefst 9 varianten bestellen. De tosti XL is een 3-laagse tosti gemaakt van Italiaans brood met daartussen mooie verse ingrediënten.

Voor mensen met een gluten- of koemelk allergie maakt Ot en Sien een speciaal beslag (wel even van tevoren aangeven, het liefst bij de reservering).

Capaciteit: 75 zitplaatsen.