N0. 11 - Inspired by Jackies

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij No11, in hartje Deventer, is alles mogelijk: van lunch tot high tea, van borrel tot private dining. Comfort food New York-style:

Bij No11, in hartje Deventer, is alles mogelijk: van lunch tot high tea, van borrel tot private dining. Comfort food New York-style: sandwiches, pulled pork, verse kreeft en hemelse steak tartaar.

Zondag is perfect voor chilling. En dat weet No. 11. Je kunt bij No.11 nu wekelijks a la carte brunchen. Heb je iets te vieren, wil je meer uit je lome dag halen, of ben je na een wilde nacht toe aan comfort food? Don’t look any further: No11 heeft klassiekers met de befaamde Jackies-twist. Denk aan eggs benedict, croque monsieur en steak met friet.Uiteraard met je favourite drink on the side.

Wat in deze beschrijving over No. 11 ook niet mag ontbreken zijn de heerlijke Gin-Tonic's. No. 11 heeft een uitgebreid assortiment aan Gin's. Van de Hendrick's tot de geliefde Bobby's gemixt met o.a. specerijen, fruit en citroengras.

Zin om na 17.00 uur te blijven eten? Dan ziet No. 11 je graag bij Restaurant Jackies, 2 deuren verderop!