Mr. & Mr. Espressobar

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sinds april 2016 is Deventer een koffiezaak rijker! Samin en Hans staan in Deventer bekend als Mr. & Mr. Espresso. Samen runnen zij Mr

Sinds april 2016 is Deventer een koffiezaak rijker!

Samin en Hans staan in Deventer bekend als Mr. & Mr. Espresso. Samen runnen zij Mr &Mr met als doel een gezellige en rustgevende plek te creëren voor hun gasten. Maar bovenal is hun passie het bereiden van een goede espresso, zodat u zich even in Italië waant. Naast een lekkere espresso kunt u ook terecht voor een cappuccino en andere koffiespecialiteiten. Bij uw kop koffie kunt u genieten van verschillende warme broodjes, salades en zoetwaren. Ook een High-tea verzorgen ze met alle plezier!

In de uiterst kindvriendelijke bar kunt u ‘ontsnappen’ aan de drukte in de binnenstad en even helemaal tot rust komen. De espressobar is zeer ruim opgezet. Er zijn diverse zit hoekjes aanwezig waarin u plaats kunt nemen en lekker kunt genieten van uw versnapering.

Flexwerken? alle tafels zijn voorzien van een stopcontact en natuurlijk is er gratis WIFI aanwezig.