Groote Poot

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De huisstijl en logo zijn nog hetzelfde, de naam daarentegen niet! 'Nieuwe' eigenaren Axel en Ingrid willen zo herkenbaar mogelijk blijven,

De huisstijl en logo zijn nog hetzelfde, de naam daarentegen niet! 'Nieuwe' eigenaren Axel en Ingrid willen zo herkenbaar mogelijk blijven, maar toch een eigen naam en vanaf nu eet je dan ook brood bij de 'Groote Poot'.

Ingrid: "Geschreven op de oude Nederlandse schrijfwijze. Het is ook een mooie bijdrage aan het plein. ”Veel mensen zeggen ook: hoe heet dit plein eigenlijk? Iedereen kent de Brink en het Grote Kerkhof, maar niemand weet dat we aan de Grote Poot zitten. Dus dat mag wel wat meer bekendheid krijgen. Het is het leukste plein van Deventer, vind ik!”

Hier wordt het brood op biologische en ambachtelijke wijze gemaakt. Geniet hier van een ontbijt of lunch en kies voor een belegd broodje plus een kop echte koffie. Je kunt hier ook brood kopen om mee te nemen naar huis.