Crêpes & Smoothies

Heerlijke Franse Crêpes op basis van spelt en gezonde verse sappen en Smoothies. Deze producten worden voor uw ogen bereid door

Heerlijke Franse Crêpes op basis van spelt en gezonde verse sappen en Smoothies. Deze producten worden voor uw ogen bereid door enthousiaste jongeren met een Wajong die verder willen leren op het gebied van horeca.

Crêpes & Smoothies en De Kleinste Soepwinkel werken samen om voor u een heerlijke lunch samen te stellen!

De Sappen en Smoothies worden gemaakt bij Crêpes en Smoothies Deventer in de Walstraat. Dagelijk persen wij vers fruit en groenten om u deze heerlijke producten aan te bieden. Aan onze producten wordt geen water, suikers of smaakstoffen toegevoegd. Alles is puur natuurlijk! Ook geen concentraat! Onze producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de Walstraat 37 in Deventer.

Het bijzondere van Crêpes en Smoothies is dat de Smoothies, Sappen, Soepen en broodjes mede gemaakt worden door jongeren die kansen willen pakken om zich te ontwikkelen. Crêpes & Smoothies biedt hen een baan die moet leiden tot een andere betaalde baan in de horeca of voedselbereiding. De jongeren die hiervoor in aanmerking komen worden aangemeld door het het UWV.

Crêpes & Smoothies wil deze jongeren begeleiden in het werk en hen kennis en competenties aanleren, zodat zij voldoende vaardigheden bezitten om door te kunnen stromen naar een andere betaalde baan in de horeca of voedselbereiding. We helpen deze jongeren hun talenten te ontdekken en deze in te zetten. Door uw bedrijfslunch, sappen & smoothies bij ons te bestellen biedt u ook gezonde kansen aan jongeren om zich verder te ontwikkelen.