Chez Antoinette

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Midden in het historisch Bergkwartier bevindt zich Chez Antoinette. In een uit 1330 daterend monumentaal pand is een restaurant gevestigd

Midden in het historisch Bergkwartier bevindt zich Chez Antoinette. In een uit 1330 daterend monumentaal pand is een restaurant gevestigd met een bodega. Ruim 40 jaar geleden is Chez Antoinette hier begonnen als café, maar al snel genoot Chez Antoinette bekendheid als bodega. Na een ingrijpende restauratie werd Chez Antoinette uitgebreid met een à la carte restaurant in Portugese stijl. In 1994 is het restaurant uitgebreid met een extra ruimte (suite Padre Nostre).

De Portugese keuken loopt als een rode draad door de menukaart van Chez Antoinette. De authentieke smaak van deze keuken komt tot uitdrukking in alle eenvoud en puurheid. De voorliefde voor Portugal vindt u ook terug in de wijnkaart, en de ruime selectie port en madeira.

Chez Antoinette is geopend vanaf 17.00 uur. Chez Antoinette heeft een Portugees-Franse kaart en elke dag een mooi menu. Tevens kunt u in de Bodega petiscos, Portugese hapjes, bestellen. Als het weer in Deventer Portugese temperaturen heeft bereikt, kunt u op een van de intieme buitenterrassen genieten van deze heerlijke avonden. Eén van de twee terrassen heeft een fantastisch uitzicht op de Bergkerk.

Capaciteit: restaurant 80 gasten, bodega 50 gasten.