Bij Peet, koffie thee en lunch

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Zoekt u een intiem en knus plekje om lekker iets te drinken en te eten? Ga dan eens langs bij Peet! Eigenaresse Petra schenkt met

Eigenaresse Petra schenkt met liefde thee of koffie voor u in. Ook kunt u kiezen uit zelfgemaakte stukken taart en heerlijke broodjes. Vergeet u niet om zich heen te kijken? Aan de muren hangen tientallen thee- en koffiekopjes. Op de tafels staan houten spelletjes. uit verveling op je smarthpone kijken is er dus niet bij.

Alle producten zijn vers en zelfgemaakt. O.a.: appeltaart en andere zoetigheden, broodjes, maaltijdsoep en gehaktballen. Zomers (maar ook in de winter) kan je buiten aan een tafeltje zitten. Je zit dan direct aan de artistieke winkelstraat. Geen massa's winkelende mensen, maar wel gezellig druk. Buiten een knus terrasje.

Capaciteit: 24 personen.