Grand café Hans & Grietje

Grand Café Restaurant "Hans & Grietje" is al ruim 30 jaar gevestigd in het centrum van Gastvrije Hanzestad Deventer aan één van de

Grand Café Restaurant "Hans & Grietje" is al ruim 30 jaar gevestigd in het centrum van Gastvrije Hanzestad Deventer aan één van de mooiste pleinen van Nederland.

Het historische pand, waarin het Grand Café Restaurant is gevestigd, was in de middeleeuwen een koopmanshuis en staat trots tegenover het oudste Waaggebouw van Nederland. Vanuit de serre heeft u dan ook een prachtig uitzicht. Zomers wordt het uitgebreid met een gezellig terras waar u ook heerlijk kunt genieten van de lunch, het diner of een klein hapje met bijvoorbeeld een lekker glas wijn.

De Lunchkaart biedt een grote variëteit aan lunchgerechten. De Dinerkaart wisselt per seizoen, met daarbij extra aandacht voor seizoenspecialiteiten, zoals mosselen, asperges en wildgerechten. Voor groepen heeft hans & Grietje speciale arrangementen voor koffie, lunches in de vorm van koffietafels, buffetten en 3-gangen diners.

Capaciteit: 100 personen. Terras: 65 personen.