Bistro De Holterberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bistro De Holterberg wil je het Bistro gevoel thuis geven. Zij maakten een speciale kaart en bieden de maaltijdservice op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 20.00 uur aan en op zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Voor een bedrag van tussen de 25 en 30 euro per persoon bereiden zij een heerlijk driegangenmenu, dat je nog even in de oven thuis warm kunt houden. De bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven 0548-363849 of via whatsapp 06-80184285.

Bekijk hun Facebookpagina voor meer informatie.

Bistro de Holterberg ligt boven op de Holterberg, in het natuurgebied de Sallandse heuvelrug (nationaal park) zodoende heeft u vanaf het terras een schitterend uitzicht op de omgeving. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om 25 kilometer ver te kijken.

Het restaurant heeft een eerlijke Franse keuken. Geen moeilijke ingredi├źnten maar een degelijke klassieke basis.

Het interieur, veel kaarsen, warme kleuren en een groot haardvuur met grote banken. Dus goed voor een aangenaam gevoel van thuiskomen.

Openingstijden

Bistro Holterberg is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur; de keuken sluit om 22.00 uur.
Op zondag is de bistro vanaf 12.00 uur open voor een kop koffie met huisemaakte taart of een lichte lunch en vanaf 16.00 uur voor het diner. Deze dag blijft de keuken open tot 20.00 uur.

(Nu gesloten i.v.m. corona maatregelen)