Landwinkel de Knapenvelder

In het gezellige Overijssel treft u op een steenworp afstand van Raalte, in de "achtertuin" van landgoed 't Reelaer, Landwinkel De Knapenvelder. Het melkveebedrijf van Erjan& Wilma en Edwin & Yvonne Tuten... een echt familiebedrijf .

Een groot gedeelte van onze eigen melk verwerken we tot heerlijke zuivelproducten. Dat alles verkopen we in de eigen winkel, maar ook bij andere lokale en landelijke winkels. Naast dagverse zuivel ook streekproducten uit de regio en van collega landwinkels oa boerenkaas, diverse biologische producten en Landwinkel producten van 100% puur sap,krentemik, droge worsten tot mosterd. Op de tap: rauwe melk, azijnen en olien. Maar ook voor een geschenkpakketje of ander kadootje bent u bij ons op het juiste adres.

Eten & Drinken

Of het nu dagverse zuivel is of vlees van eigen koeien, scharrel eieren uit de streek of Nieuwe Aardappelen ( los) bij ons bent u op het juiste adres. Aangevuld met verse groente en fruit, krentemik van de warme bakker of een ijsje... als het om eten gaat dan is (bijna alles) er wel.

Rustpunten

Even een afstap plekje nodig met uitzicht op de koeien en Sallandse Landerijen? Dan bent u bij de Knapenvelder op het juiste adres. een koelkast met 100 % sap en in de diepvries wat ijsjes. ook kunt u natuurlijk ook zelf thee en koffie zetten (water punt is vrij toegankelijk) betaling is dmv (gepast) kleingeld!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 16:00
zondag gesloten

ons rustpunt, waarbij u dmv zelfbediening een sapje, koffie, thee of ijsje kunt nuttigen, is 24/7 geopend! ( graag kleingeld meenemen)
Natuurlijk kunt u ook even bij de geitjes en koeien buiten kijken.


Contact

Adres
Knapenveldsweg, 29
8102RR Raalte
Telefoon
0572352238
Online
www.deknapenvelder.nl
E-mail