Landwinkel de Knapenvelder

In het gezellige Overijssel treft u op een steenworp afstand van Raalte, in de "achtertuin" van landgoed 't Reelaer, het Rustpunt én

In het gezellige Overijssel treft u op een steenworp afstand van Raalte, in de "achtertuin" van landgoed 't Reelaer, het Rustpunt én Landwinkel De Knapenvelder.

Het melkveebedrijf van Erjan&Wilma en Edwin&Yvonne Tuten...een echt familiebedrijf waarbij ook de oprichters Derk en Mieny nog steeds meehelpen. Een gedeelte van hun eigen melk verwerken we tot heerlijke zuivelproducten. Dat alles wordt verkocht in hun eigen winkel, maar ook bij andere lokale winkels, restaurants en andere Landwinkels door geheel Nederland kunt u onze producten proeven/kopen

Ze verkopen naast dagverse zuivel en Boerenkaas ook streekproducten uit Salland ,Landwinkel producten en andere ambachtelijke producten.

Vanaf 1 mei-1 nov kunt u een kopje koffie/thee verkrijgen op het rustpunt (zelfbediening). Tevens in de zomermaanden een koelkast/diepvries voor andere lekkernijen zoals Boerenijs en flesjes 100% puur sap.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 16:00
zondag gesloten

Dit zijn de openingstijden van de Landwinkel. Groepen ook buiten de openingstijden op afspraak.


Contact

Adres
Knapenveldseweg 29
8102RR Raalte
Online
www.deknapenvelder.nl
E-mail