Beeldentuin Mariënheem

Misschien wel de mooiste beeldentuin van Nederland op een oppervlakte van ruim 3 hectare met heel diverse kunstwerken van Nederlandse

Misschien wel de mooiste beeldentuin van Nederland op een oppervlakte van ruim 3 hectare met heel diverse kunstwerken van Nederlandse kunstenaars. Gelegen achter het pand van “de Eikelhof” Antiek, Kunst en Interieur aan Rijksweg N35 tussen Almelo en Zwolle.

Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin. De op ruim 3 hectare aangelegde tuin heeft vele doorkijkjes en vijverpartijen in glooiende gazons, boompartijen en boomgaard. Terrassen bieden momenten van pauzeren en te genieten van de prachtige uitzichten op de tuin en de tentoongestelde beelden en objecten van de vele kunstenaars.

De galerie biedt naast de schilderijen uit de 19e en 20e eeuw en hedendaagse kunstenaars, ook plaats voor kleinere sculpturen en beelden in brons, natuursteen en glas van verschillende kunstenaars.

Contact

Adres
Nijverdalseweg 20
8106AC Mariënheem
Telefoon
06-22903265
Online
www.beeldentuinmarienheem.nl
E-mail