Maak je eigen schilderij

Schilderen is verf, kleur, kwasten, mengen, soms zelfs met je vingers. Tijdens het schilderen houd je je bezig met vragen als: hoe

Schilderen is verf, kleur, kwasten, mengen, soms zelfs met je vingers. Tijdens het schilderen houd je je bezig met vragen als: hoe schilder je zonder dat het een chaos wordt? Hoe hou je je kleur helder? Wat is kleur- en materiaalgevoel en hoe ontwikkel je dat? Wat is nou eigenlijk compositie, en wat is beeldcommunicatie? Tijdens de schilderworkshop werk je aan een prachtig IJsselaanzicht van Deventer of een ander thema/ontwerp, bijvoorbeeld in relatie tot uw bedrijf of speciale gelegenheid.

De tekenworkshop is zo opgebouwd dat waarneming en fantasie elkaar afwisselen. Tekenen biedt oneindig veel mogelijkheden! De ene keer oefen je gericht je vermogen; kijken, oog/handcoördinatie. De andere keer wordt het gecombineerd met fantasie, een gedicht of collage. Voor beginners is er een goede methode die het in korte tijd mogelijk maakt een model- of stilleventekening goed op te zetten.

Tijdens de workshop kiest u voor één techniek, tekenen of schilderen. U werkt hierbij gezamenlijk aan één groot werk of ieder maakt een afzonderlijke tekening of schilderij.

Te reserveren vanaf 10 personen Duur: 2,5 uur Prijs: € 26,50 per persoon, inclusief materialen

Reserveringen op basis van beschikbaarheid en minimaal één week voor aanvang.

Deze workshops zijn uitstekend te combineren met één van onze andere arrangementen en/of stadswandelingen.