Aeroclub Salland

Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis. Maak bij de Aero Club Salland deze belevenis mee!

Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis. Maak bij de Aero Club Salland deze belevenis mee! Je kan gewoon een start meemaken of misschien drie proeflessen nemen. Ook biedt de Aero Club Salland professionele zweefvliegopleidingen waarbij je in een mum van tijd zelf het zweefvliegtuig leert besturen!

Zweven en motorzweven: Spectaculaire belevenis! Een zweefvliegvlucht is een onvergetelijke ervaring! Een vlucht boven het prachtige landschap van Overijssel smaakt direct naar meer. Voor iedereen die piloot wil of ooit heeft willen worden is een zweefvlucht dan ook een leuk cadeau! Misschien geef je zelfs een begin van een geweldige hobby...

Kom eens langs We nodigen je van harte uit om eens op ons veld langs te komen voor een kennismaking. Wil je ook een zweefvlucht maken bel dan de Aero Club Salland, zodat we ook jouw vlucht kunnen inplannen. Je zal dan zelf kunnen genieten van het zweefvliegen boven de natuur van het Sallandse Vechtdal.

Contact

Adres
Langsweg 28
8152EA Lemelerveld
Telefoon
0572-371543
Online
www.aeroclubsalland.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook