Filmhuis De Keizer

Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. Veel

Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. Veel Europese films worden vertoond, maar er zijn ook films te zien uit alle andere werelddelen. In filmhuis De Keizer zie je premières, actuele films, klassiekers, documentaires en jeugdfilms. Iedere maand is er een Sneak Preview en een Horrornacht en om de maand Rondeel Cinema, met films over architectuur in samenwerking met Architectuurcentrum Rondeel.

Voor de jeugd zijn er naast reguliere vertoningen ook een paar bijzondere programma’s. In de herfstvakantie kunnen kinderen naar het Cinekid festival, met dagelijks jeugdfilms en verschillende workshops en activiteiten. In het voorjaar komt het Fantastisch Kinderfilm Festival op bezoek met een weekend vol met fantastische films en de Speeltuin van de Verbeelding, waar allerlei leuke en wonderlijke activiteiten te doen zijn. Tijdens de Kinderboekenweek worden er jeugdboekverfilmingen vertoond en doen we mee aan het Kinderboekenweekspektakel.

Contact

Adres
Keizerstraat 78
7411HH
Telefoon
0570-600515
Online
www.filmhuisdekeizer.nl
E-mail