Care Holidays Heino

Adres
Zwolseweg 71a, 8141EA HEINO

Care Holidays Heino

Rust en Ruimte. Dat kenmerkt Care Holidays Heino, dat deel uitmaakt van Landgoed Old Heino, een familievakantiepark met verschillende luxe bungalows in Heino.

Een aantal bungalows is voorzien van sauna, whirlpool, zonnebank en ludieke bedstee. Het park is omringd door weilanden, prachtige landgoederen en authentieke dorpjes.

Het park is ideaal voor fietsers en wandelaars. Vanaf uw bungalow staat u binnen een paar minuten in de natuur. Care Holidays Heino ligt vlakbij een fietsknooppuntenroutenetwerk en u heeft de keuze uit talloze wandelroutes.

Voor gezinnen is Care Holidays Heino ook een zeer geschikte vakantiebestemming. Kinderen hebben bij ons alle ruimte. Het park heeft een verwarmd openlucht zwembad en een speelweide met vele buitenspeelmogelijkheden.

U vindt op het park restaurant 't HoogeHuus dat Sallands gastvrij is. U eet bij ons heerlijk en zeer betaalbaar. Ook kunt u bij ’t HoogeHuus in Heino terecht voor koffie of een drankje. Het restaurant heeft een terras met uitzicht op de vijver. Er is gratis WiFi beschikbaar in 't HoogeHuus en op de rest van het park.

Bent u slecht ter been? Ons park heeft speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking. Care Holidays Heino biedt ook diverse arrangementen aan, deze kunt u vinden op de website.