Camping de Adelaar

Adres
Rijksstraatweg 49, 7383AL Voorst

Camping de Adelaar

Kamperen op een landgoed tegen de bosrand tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Bij uitstek een wandel en fietsomgeving tussen de Veluwe en de IJssel. Veel info en route`s aanwezig. Gratis wifi. Verwarmd sanitair, comfortplaatsen, grote overdekte speelstal en apart camperveld.

Kamperen op een landgoed

U bent meer dan welkom op onze camping in Voorst. Zeer geschikt voor de actieve 50+ die van fietsen en wandelen houdt, maar ook een rustig (comfort) plekje wil. Schitterend gelegen op "landgoed Beekzicht" op loopafstand van alle winkels en toch tegen het bos. Geweldig fiets en wandelgebied met veel route`s die langs de camping lopen, over het landgoed, door bos en landerijen en de uiterwaarden van de IJssel. 1 km van de fietsknooppunten 33 en 37 . Een grote parkeerplaats voor de auto’s. Ruim sanitair waarvan ook een gedeelte verwarmd. We hebben een speciaal veld voor campers die het hele jaar open is. Wij bieden ook gratis wifi aan.

Op fiets afstand: Thermen Bussloo, Apeldoorn en Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Voor lekker uit eten is er het pannenkoekhuis en een steakhouse als overburen.

Maar ook een camping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar, met veel speelaanbod. Als er kinderen zijn op onze camping is het nooit saai. Er heerst een gemoedelijke sfeer met veel contacten onderling en met ons.

Savonds na 21 uur en smorgens voor 9 uur is er rust op de camping.