De Huttert

Adres
Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

De Huttert

Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf.

Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied, nationaal park en Lemelerberg.

U kiest uw eigen ruime kampeerplek. In de weilanden om u heen ziet u paarden en koeien grazen. Het sanitairgebouw is modern en verwarmd. Heeft u liever net wat meer luxe? Kies dan voor één van onze vakantiewoningen. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in onze bed & breakfast.

Camping De Huttert

Gezellige, verzorgde camping. Ruime plekken met water en elektra, gratis Wi-Fi, luxe verwarmd toiletgebouw, kookgelegenheid- “eten wat de pot schaft”- ruime speelweide met speeltoestellen- paard is welkom. Zondagmorgen gratis les Tai Chi. Wandel- / mountainbike-, fietsroutenetwerk (6-33). Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Open: mrt t/m okt.