Hof van Salland

Vandaag geopend van
Vandaag 11:00 - 17:00
Adres
Knollenhaarweg 7, 7447PP Hellendoorn

Hof van Salland

Op zoek naar rust, ruimte en privacy? Op Hof van Salland vindt u het beste van al die werelden. Op het ruim opgezette en groene resort vindt u luxe, stijlvolle, traditioneel gebouwde woningen in de karakteristieke Twents Saksische stijl.

Het resort is gesitueerd tussen de Hellendoornseberg en de Lemelerberg aan het oude Overijssels Kanaal en aan de Boksloot. Deze sloot is de ecologische verbindingsroute tussen de twee natuurgebieden.

Hof van Salland biedt volop mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen. In het centrum gebouw ontwikkelt zich een heerlijke Day Spa waar unieke behandelingen voor heerlijke verwenmomenten zorgen. Bent u iemand die zich juist ontspant door inspanning? Dan zijn er het zwembad of de all-weather tennisbaan om u in die behoefte te voorzien.

Geen zin om te koken? Of zin om er even uit te gaan? Ook dan hoeft u niet ver. In het sfeervolle grand café restaurant kunt u de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner of een lekker wijntje om de dag af te sluiten.

De 4-, 6-, 14,- en 20 persoons woningen zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze standaard uitgerust met meerdere badkamers waarvan één met whirlpool, een luxe keuken, open haard en vloerverwarming. De wellness woningen zijn extra uitgerust met een ruime sauna, infraroodcabine, professionele zonnebank of Sunshower.

Of u nu met z'n tweetjes of met de hele familie komt, op Hof van Salland kunt u recreëren op topniveau in alle jaargetijden.

Hof van Salland is een nieuw resort in aanbouw, nog niet alle centrumvoorzieningen zijn gereed en er vinden nog bouwactiviteiten plaats. Wij zorgen er wel voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze activiteiten.

Wij hopen ook u als gast te mogen begroeten!