Vakantieboerderij Oosterwijk

Adres
Oerdijk 101, 7434RA Lettele

Vakantieboerderij Oosterwijk

Bent u op zoek naar rust en ruimte in een landelijke omgeving? Wij heten u graag welkom!

Wij, Harry en Jeannette Oosterwijk, wonen en werken op ons melkveebedrijf in het mooie en gastvrije Salland. Wij genieten er van de rust en de ruimte en willen u daar graag van laten meegenieten. Daarom verhuren wij een gedeelte van onze authentieke boerderij als vakantiewoning.

De woning is gelijkvloers en heeft; - een eigen entree, - een ruime woonkamer met een grote hoekbank,eethoek,tv. - een woonkeuken waar ook keukenlinnen aanwezig is. - een bijkeuken met een wasmachine en vaatwasser, - twee slaapkamers met boxspringbedden,die opgemaakt zijn bij aankomst, - een badkamer met douche,ligbad en badlinnen, - een tuin met een tuintafel, vierstandenstoelen en een ligbed, - een speelveldje met een trampoline en een schommel, - parkeergelegenheid, - een speelschuur, waar u ook uw fietsen kunt neerzetten. - gratis wifi. - de mogelijkheid voor het bijplaatsen van een kinderbedje, box,
kinderstoel, kinderbadje en aankleedkussen.

De woning staat op ons melkveebedrijf, heeft een weids uitzicht, is van alle gemakken voorzien en vormt een ideale uitvalsbasis voor de vele wandel- fiets- en mountainbikeroutes in het gastvrije Salland.

Op ons bedrijf worden twee keer per dag de koeien gemolken en er worden het hele jaar door kalfjes geboren. In de zomer gaan de koeien de wei in. Een prachtig en rustgevend gezicht! Het kan dan ook zomaar gebeuren dat u, genietend op het terras, verrast wordt door de geboorte van een kalfje.

Op onze site vindt u alle informatie over een vakantie bij ons op de boerderij, zodat u weet wat wij u te bieden hebben.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

​Graag tot ziens!​ Harry en Jeannette Oosterwijk.