B&B De Aarnink

Adres
Holterweg 46, 8111NR Heeten

B&B De Aarnink

Houdt u van rust in een landelijke omgeving? Wij, de familie Tuten, verwelkomen u graag op onze boerderij en BenB De Aarnink in Heeten, vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Even tot rust komen, een bezoekje aan Deventer, lekker fietsen en wandelen of rondlopend over ons erf, kennismaken met het leven op ons melkveebedrijf met 120 koeien.

Onze bed en breakfast is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1850, 1 km buiten Heeten. In de “deel”, de oude stal met rieten dak, zijn vier gastenkamers gebouwd, mrt een eigen ingang. Ook kunt u het vrijstaande bakhuisje reserveren.

In onze ontbijtruimte kunt u lekker een kopje koffie of thee drinken en een mooie fiets- of wandelroute uitzoeken uit onze toeristische kaarten en boekjes. ’s Avonds lekker slapen op een plek waar het ’s nachts nog echt donker wordt. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt, met o.a. zelfgemaakte yoghurt, jam en bessensap, voor u klaar in de ontbijtkamer van de boerderij.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen op de boerderij. Koeien en kalfjes kijken, spelen met de pezen, op de skelter, helpen voeren, meerijden op de tractor of kijken hor de koeien gemolken worden.

Faciliteiten: - Eigen parkeerplaats - Gratis wifi - Huisdieren niet toegestaan - Minder validen toegankelijk - Terras

Virtuele tour