BuitenOosten B&B

Adres
Looweg 17, 8105SL Luttenberg

BuitenOosten B&B

In de nabijheid van de heuvels en bossen van de Sallandse Heuvelrug, staat onze eeuwenoude, monumentale boerderij, alwaar u kunt

In de nabijheid van de heuvels en bossen van de Sallandse Heuvelrug, staat onze eeuwenoude, monumentale boerderij, alwaar u kunt overnachten in één van de drie sfeervolle kamers. Een groot deel van het voorhuis van de boerderij is ingericht als Bed and Breakfast. Er kan gegeten en gezeten worden in de statige, zondagse kamer, 'n Heerd. Er zijn drie gastenkamers met fraai uitzicht over de weilanden en de 'berg'.

Langs de oude deelmuur vindt u de toegangen naar een grote badkamer met ligbad, wastafels en een douche, twee aparte toiletten en een aparte douche met wastafel. Televisie of film kijken kan in de knusse, oude opkamer. In het gastenkeukentje is een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat aanwezig.

Het is mogelijk draadloos te internetten en gebruik te maken van allerlei spelletjes, boeken, tijdschriften, etc.. Buiten is er een weiland met wat dieren en een tuin, waar het goed toeven is onder de grote linden met uitzicht op de Sallandse heuvels.

Kom genieten van deze gezellige plek!!