Het Bouwhuis: Agri-Culturele onderneming

Vandaag geopend van
Vandaag 13:00 - 17:00
Adres
Cröddendijk 8, 7434 PN Lettele

Het Bouwhuis: Agri-Culturele onderneming

Atelier het Bouwhuis Lettele vormt samen met Atelier het Bouwhuis Deventer de agri-culturele onderneming van Harm Janssens en Henriette Hogewind.

Atelier het Bouwhuis Lettele bevindt zich in het directe buitengebied van Deventer.

Atelier het Bouwhuis Deventer bevindt zich in het hart van de oude binnenstad.

Atelier het Bouwhuis Lettele biedt een directe verbinding tussen natuur en cultuur.
Drie rustieke gebouwen op 2 hectare oude zandgrond, omringd door eeuwenoude eiken en beuken, herbergen de woon -en werkvertrekken van de eigenaren, een galerie met verkooptentoonstellingen van hedendaagse beeldende kunst in de voormalige schuur uit 1779 en in de sier-en moestuinen, een atelierruimte, een logeerruimte, een vergaderruimte.
Boven de galerie bevindt zich de residentie/logies voor maximaal 2 personen, met uitzicht op het buitengebied. Beneden bevindt zich, naast de galerie, een knusse keuken en sanitair. Deze ruimte is met name geschikt voor een korte sabbatical of voor een rustig weekend weg uit een drukke stad.
Atelier het Bouwhuis Lettele biedt haar galerieruimte ook aan als vergaderlocatie of, voor grote groepen, het zgn. Praathuis(het derde en jongste gebouw). Een zeer groot terras maakt het mogelijk om ook buiten te vergaderen.
Wat maakt het Bouwhuis nu zo bijzonder?
Ons erf en onze gebouwen bieden u de mogelijkheid om actuele beeldende kunst bijna letterlijk tussen de bomen en planten te bekijken; om te rusten voor eventjes of een aantal dagen; om met elkaar te vergaderen in de buitenlucht of juist in de galerie; kortom om uitgedaagd te worden goed te kijken en vervolgens te genieten van wat Atelier het Bouwhuis Lettele biedt en laat zien.

Harm Janssens en Henriette Hogewind