Gastenverblijf / B&B "De Oude Smederij"

Adres
IJsseldijk 15, 8196KA Welsum

Gastenverblijf / B&B "De Oude Smederij"

Gastenverblijf “De Oude Smederij” is gelegen in het Overijsselse dorpje Welsum aan de mooiste rivier van Nederland; de IJssel.

Gastenverblijf “De Oude Smederij” is gelegen in het Overijsselse dorpje Welsum aan de mooiste rivier van Nederland; de IJssel. Kenmerkende IJsselhoeven en mooie vergezichten sieren het landschap.

Het is hier heerlijk vertoeven met een fantastisch uitzicht over de uiterwaarden. Gelijkvloers en van alle gemakken voorzien. Er kan gekookt worden op een 4 pits gasfornuis, tevens is er een koelkast met vriesvak en een combi magnetron. Uiteraard ontbreekt de waterkoker en het koffiezetapparaat niet. Koffie en thee zijn eveneens aanwezig. Er is tv, dvd, een kleine geluidsinstalatie en draadloos internet verbinding. In de slaapkamer zit een vaste wastafel en heerlijk slapen doet U in een romantisch bed, voorzien van 2 aparte matrassen. Via het halletje gaat U naar de douche en toilet. Ontbijt is alleen op aanvraag, een ontbijtmand met heerlijke producten wordt s`avonds in het gastenverblijf voor U klaargezet.

Tevens is er een dames- en herenfiets ter beschikking.