Bed and Breakfast 't Kruushuus

Adres
IJsseldijk 8, 8196KD Welsum

Bed and Breakfast 't Kruushuus

Bed and Breakfast 't Kruushuus vindt u in het natuurgebied de Welsumerwaarden. De prachtige omgeving maakt de accomodatie uitermate

Bed and Breakfast 't Kruushuus vindt u in het natuurgebied de Welsumerwaarden. De prachtige omgeving maakt de accomodatie uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici. De vele wandel- en fietsroutes geven u de mogelijkheid tot een uitgebreide kennismaking met het landschap.

De woning stamt uit 1874 en behoorde destijds bij steenfabriek van Oordt. Het huis bestond uit drie delen: twee woningen (één voor de steenbaas en één voor de arbeiders) en een stal voor de paarden. Het gedeelte dat vroeger door de arbeiders bewoond werd is sinds oktober 2009 geopend voor gasten. In het interieur van onze B & B zijn veel originele details in ere hersteld.

U komt de woning binnen via een hal met eigen douche en toilet. De sfeervolle woonkamer kenmerkt zich door de vele originele details: het opvallende kleurgebruik, de schouw en de twee bedstedes zijn in ere hersteld. De bedstedes zijn te gebruiken als slaapplek en geven u de mogelijkheid de sfeer van vroeger te herleven. De keuken is van alle gemakken voorzien. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en u kunt gebruik maken van draadloos internet. Op de tweede etage bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed. Het ontbijt wordt op de afgesproken tijd gebracht. Koffie en thee kunt u te allen tijde zelf zetten.

‘t Kruushuus geeft u veel vrijheid en privacy door de eigen opgang en eigen parkeerplaats. Ook biedt het verblijf u een eigen terras met uitzicht op de uiterwaarden en de pruimenboomgaard.