Bed & Breakfast 'In `t Veld'

Adres
Velsdijk 10, 8124PP Wesepe

Bed & Breakfast 'In `t Veld'

Bed & Breakfast “In `t veld” ligt in het buitengebied tussen Wesepe en Broekland, niet ver van Deventer en Raalte.

Een gebied met weilanden en akkers, omgeven door bossen, niet vergeten de landgoederen en de IJssel. Kom genieten van de Sallandse gastvrijheid en beleef het leven op het platteland. Ons rustpunt aan het Sallandse wandel- en fietsroutenetwerk is een uitstekend startpunt om op verkenning uit te gaan. We hebben een fietsenstalling en parkeergelegenheid.

Het pension heeft kamers voor 1 en meerdere personen met of zonder ontbijt. Er is een complete keuken en er is kindermeubilair aanwezig. Tevens is er een volledig ingericht gastenverblijf voor twee personen.

Op het terras en in de tuin kun je tot rust komen en nieuwe energie opdoen. Lekker een drankje nemen of een echt boerenijsje eten. Er is een recreatieruimte met volop informatiemateriaal over de omgeving. We bieden allerlei arrangementen en u kunt zelfs bij ons eten! In de zomermaanden juni, juli en augustus wordt er op de dinsdagavond gebridged. Zowel paren als singles kunnen zich opgeven. Gezellig een dagje fietsen, smakelijk eten, bridgen, lekker slapen en een rijk ontbijt. We hebben meer arrangementen. Zie www.slapeninhetveld.nl