Gastenverblijf Tjoene

Heerlijk overnachten in het buitengebied van Deventer! In onze jaren '30 woning hebben we een gastenverblijf gerealiseerd in een landelijke

Heerlijk overnachten in het buitengebied van Deventer! In onze jaren '30 woning hebben we een gastenverblijf gerealiseerd in een landelijke stijl. Hier kunnen we twee gasten ontvangen. Net buiten het dorp Diepenveen kunt u genieten van rust en ruimte. U heeft beschikking over een eigen keuken, badkamer en wc. Ook kunt u gebruik maken van een ruime tuin met terras en schuur (inclusief oplaadpunten voor de fiets). Kortom, een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Deventer en haar omgeving.

Ons landelijk gelegen appartement heeft een prachtig uitzicht op de tuin en de omliggende landerijen. De ruime kamer is ingedeeld in een eet-, zit- en slaapgedeelte. Daarnaast is er een aparte, volledig ingerichte, keuken, een moderne douche en een wc. Het appartement biedt veel privacy. Het heeft een eigen toegang. De aanliggende tuin staat geheel tot uw beschikking en heeft bij het huis een besloten terras. In de schuur kunt u eventueel uw fiets stallen.

Voorzieningen: Wifi, douche met handdoeken, wasmachine, televisie, tuin, keuken en slaapgedeelte met twee losse beden, op aanvraag is een kinderbed beschikbaar. De ruimte is 50 m2.

Prijs: v.a. € 70,- per nacht / € 490,- per week