Erve Klijnevink

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De luxe boerderij appartementen zijn gebouwd in een voormalige 19e eeuwse stal en zijn voorzien van een half-open verdieping met 2 luxe

De luxe boerderij appartementen zijn gebouwd in een voormalige 19e eeuwse stal en zijn voorzien van een half-open verdieping met 2 luxe boxspring bedden. Op de begane grond vindt u een zithoek met slaapbank, LCD televisie, een 4-persoons eethoek en een kitchenette met 4-pits inductiekookplaat, koelkast, combimagnetron en koffie en thee faciliteit. Tevens is er een luxe ingericht badkamer met douche en toilet.

U heeft meerdere terras mogelijkheden, met een prachtig uitzicht op de tuin, het weiland met koeien of de natuur, eventueel vanonder de hooiberg! ‘s Zomers koele airconditioning en ‘s winters warme vloerverwarming.

Een korte vakantie of een weekendje weg. Steeds vaker wordt gekozen voor de sfeer, rust en ruimte van het platteland. En waar kan dat beter dan in Salland!

Contact

Adres
Broeklanderweg 4
8124PT
Telefoon
0570-531103
Online
www.erveklijnevink.nl
E-mail