De Ruiterkolk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Gelegen op ± 6 kilometer van Deventer, vlak aan het water van het kanaal, liggen twee steltenbergen die tot vakantiewoning verbouwd zijn.

Gelegen op ± 6 kilometer van Deventer, vlak aan het water van het kanaal, liggen twee steltenbergen die tot vakantiewoning verbouwd zijn. Eén steltenberg is van steen, de andere van hout. Beide huisjes beschikken over een mooie woonruimte met prachtig uitzicht op het platteland. In de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes, ook (kano)varen en een hengeltje uitwerpen behoren tot de mogelijkheden.

Aangezien de twee steltenbergen aan een kanaal liggen is er veel te doen. We hebben een kano's en een roeiboot, dus varen is mogelijk. Speciaal voor de visliefhebbers hebben we voor de steltenbergen een vissteiger aangelegd. In de zomer kan er gezwommen worden en.....mocht er weer eens een echte winter komen, dan is schaatsen ook mogelijk.

Omdat het ook bij ons helaas niet altijd mooi weer is, en we toch graag willen dat onze gasten zich altíjd kunnen vermaken, hebben we achterin de schuur een recreatieruimte ingericht. In deze ruimte staat een grote picknicktafel, een dartbord, tafeltennistafel en een sjoelbak. Kortom veel ruimte voor plezier voor jong en oud ook als het regent! In deze ruimte zijn ook de kano's te vinden, die u kunt gebruiken voor een tochtje over het water. Tevens kunt u hier ook uw fietsen e.d. droog en veilig plaatsen.

Capaciteit: 1 x 4-persoonswoning / 1 x 6-persoonswoning