Vakantiepark De Lindenberg

Aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en dichtbij het gezellige dorp Holten ligt vakantiepark De Lindenberg, waar gasten van alle leeftijden het naar hun zin hebben.

De omgeving van vakantiepark De Lindenberg heeft iedereen genoeg te bieden maar niet alleen in de omgeving is van alles te doen: ook op het park heeft iedereen het naar zijn zin. Bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad, het restaurant met terras of de verschillende (overdekte) speeltuinen.

Bungalows

Naast de aanwezige faciliteiten bieden ook de bungalows van De Lindenberg veel comfort. Zo zijn alle accommodaties volledig gelijkvloers en worden ze omringd door bos en heide. Ook beschikt iedere bungalow over een eigen parkeerplaats.

Gasten van vakantiepark De Lindenberg kunnen kiezen uit verschillende types accommodaties, variƫrend van eenvoudig tot luxe. Welk comfortniveau u ook kiest, in iedere bungalow is het Wi Fi netwerk te gebruiken.

Persoonlijke wensen

Aan de speciale wensen of voorkeuren van haar gasten werkt De Lindenberg graag mee. Zo beschikt het vakantiepark over een ruime motorstalling voor gasten die op de motor de omgeving willen verkennen. Ook gasten met lichamelijke eisen zijn bij De Lindenberg van harte welkom. Het park is bijvoorbeeld toegankelijk met een scootmobiel, terwijl de bungalows kunnen worden aangepast aan verschillende individuele wensen.

Omgeving

Het vakantiepark ligt aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, maar ook natuurreservaat De Borkeld ligt in de buurt. Bovendien zijn de gezellige stad Deventer en het knusse dorp Holten een bezoek waard. Voor iedereen is er dus genoeg te beleven, zowel op het park als in de omgeving.

Contact

Adres
Borkeldsweg 57
7451TA Holten
Telefoon
0548-365365
Online
www.delindenberg.nl
E-mail