Vakantiehuis Borkerode

Dit 6 persoons vakantiehuis staat aan de voet van de Holterberg (onderdeel van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug) in het

Dit 6 persoons vakantiehuis staat aan de voet van de Holterberg (onderdeel van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug) in het natuurgebied de Borkeld tussen Holten, Rijssen en Markelo. Op een natuurpark met nog zo’n 500 andere particuliere vakantiehuisjes.

Hier is het nog echt genieten van de rust en de ruimte om je heen. Vanaf deze locatie kun je heerlijk wandel en fietsroutes volgen door Twente en Salland.

Indeling: Deze vakantiewoning beschikt over 4 slaapkamers, open landelijke keuken, een gezellige woonkamer, inloopdouche met regenshower en toilet, en nog een apart toilet. Alles gelijkvloers en drempelvrij. Zeer geschikt voor 50+. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Heel goed geïsoleerd, zodat het in de winter heerlijk warm is en in de zomer lekker koel. Om het huis zijn meerdere terrassen gecreëerd, tuin rondom en oprit bedekt met grind. Zit je op het terras dan kan het maar zo zijn, dat je bezoek krijgt van een of meerdere eekhoorntjes. Het huis is huisdiervrij en rookvrij. Er is genoeg parkeerruimte aanwezig voor 2 auto’s bij het huis.

Contact

Adres
Postweg
Holten
Telefoon
06-15228081
Online
www.borkerode.nl
E-mail