Vakantiehuis 'De Kappestee'

In het buitengebied van Wijhe vindt u vakantiehuis 'de Kappestee', een ruime, in 2011 onder architectuur verbouwde, boerenschuur geschikt

In het buitengebied van Wijhe vindt u vakantiehuis 'de Kappestee', een ruime, in 2011 onder architectuur verbouwde, boerenschuur geschikt voor gezelschappen voor 10 tot 20 personen.

De Kappestee beschikt over een oude deel waarin zich het woongedeelte bevindt, een zestal slaapkamers, een hele ruime badkamer met aangrenzende sauna voor 6 tot 10 personen, en een nieuwgebouwd gedeelte met entree, zeer moderne keuken en eetkamer. Op de eerste verdieping is een extra badkamer.

‘De Kappestee’ ligt in een rustig gebied, zeer landelijk tussen de weilanden, maar toch ook weer niet te ver van het dorp Wijhe. U heeft een prachtig uitzicht op het zo kenmerkende coulissen-landschap. Een verblijf op ‘de Kappestee’ biedt een uitstekende gelegenheid om met vrienden of familie weer eens bij te praten, waarbij ook veel plaats is om even apart te zitten. Houdt u van buiten eten: er is een grote barbecue, en als u met zijn allen op banken aan onze grote tafels zit dan waant u zich in Frankrijk. In het seizoen kunt u zich dan te goed doen aan de asperges van het Sallandse land. In de aangrenzende wetering kunt u uw geluk beproeven met het vangen van snoek of paling. Bij warm weer is het geen enkel probleem om daar een verfrissende duik te nemen.

Kortom een verblijf op ‘de Kappestee’ is een plattelands-ervaring waar u met plezier op terug zult kijken. Menigeen kunnen we dan ook voor een tweede keer begroeten.

Contact

Adres
Kappeweg 17
8131PT Wijhe
Telefoon
0570-522784
Online
www.kappestee.nl
E-mail