Gastenverblijf/vakantiewoning 'de Olde Stal'

In een rustige omgeving op het platteland vindt u het gezellige gastenverblijf van de familie IJsseldijk. Het verblijf “De Olde Stal”

In een rustige omgeving op het platteland vindt u het gezellige gastenverblijf van de familie IJsseldijk. Het verblijf “De Olde Stal” is gelegen in het buitengebied van het dorpje Lettele. Nabij de woning vindt u talloze startpunten van wandelroutes en fietsroutes (knooppuntenroute). Voor de actieve wandelaar, fietser of natuurliefhebber is er dus genoeg te beleven. Wilt u liever cultuur opsnuiven of lekker een terrasje pakken? Het centrum van Deventer ligt op 10 kilometer afstand. Laat u verrassen door deze stad aan de IJssel met haar vele middeleeuwse panden en gezellige boetiekjes. Voor de deur van het gastenverblijf stopt de Buurtbus zodat u ook met het openbaar vervoer van en naar Deventer kunt reizen.

Het gastenverblijf is een deel van het woonhuis. De woning is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het is mogelijk een extra bed te plaatsen voor een 5e persoon. De Olde Stal heeft een eigen ingang. Op de begane grond is er een ruime woonkeuken. De keuken bevat alle benodigde keukenapparatuur (fornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron, koffiezetapparaat e.d.). Op de eerste verdieping vindt u een badkamer, twee slaapkamers en een ruime woonkamer. De woonkamer heeft een zithoek en is voorzien van een tv en een stereo-installatie. Er is gratis toegang tot internet. Te huren per week, midweek, weekend en tevens B&B mogelijk.

Contact

Adres
Bathmenseweg 51
7434PX Lettele
Telefoon
0570-551421
Online
www.deoldestal.nl
E-mail