Erve Protzmann

Over ons De vakantiewoningen van Erve Protzmann zijn eigendom van de familie Protzmann. Deze schitterende vakantiewoningen zijn gelegen op

Over ons De vakantiewoningen van Erve Protzmann zijn eigendom van de familie Protzmann. Deze schitterende vakantiewoningen zijn gelegen op een prachtige locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg. Deze maakt onderdeel uit van het Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug". Op deze toplocatie kunt u heerlijk genieten van de rust en het natuurschoon. Gezien zijn gunstige ligging, zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen en fietsen. Door de diversiteit is het, het hele jaar door, genieten van de natuurlijke omgeving.

Onze woningen Erve Protzmann bestaat uit 6 ruime en luxe vakantiewoningen, die van alle gemakken zijn voorzien, zoals; vloerverwarming, HD-TV, gratis internet (WIFI), combi-magnetron en vaatwasser. Ook is er zeer veel ruimte, zowel binnen als buiten. Tevens is er een overvloed aan natuur en veel privacy rondom de vakantiewoningen.

Deze prachtige vakantiewoningen zijn vrijstaande 2 onder 1 kapwoningen. De oppervlakte van de benedenverdieping is 50 m² . Deze, door de familie zelf gebouwde, vakantiewoningen zijn in ambachtelijke "Twents Saksische Stijl" gebouwd.

Vakantiewoning type 1 (basis) 12A -De Zuidelijke Keizer- 12B -De Noordelijke Keizer- 2/4 personen Honden toegestaan, mits onder àppel Roken toegestaan

Vakantiewoning type 2 (luxe) 12C -Op Den Bergh- 12D- Het Hoogste Punt- 12E -Twents Vakwerk- 12F - Twentse Ros- 2/4 personen Honden toegestaan, mits onder àppel Rookvrij

Meer informatie Een paar voorbeelden van recreatiemogelijkheden die er zijn op en rondom de Holterberg. Deze maakt onderdeel uit van het Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug"

Wandelen Er zijn vele mogelijkheden om vanaf onze vakantiewoningen een mooie, boeiende en educatieve wandeling te ontplooien.

Fietsen Voor elk soort fietser zijn er tal van mogelijkheden. Het is mogelijk om direct vanaf de vakantiewoningen te beginnen aan een schitterende (uitgezette) fietstocht. Wilt u een rustig rondje fietsen, knooppuntenroute volgen of mountainbiken? Dat is vanaf hier allemaal mogelijk.

Contact

Adres
Helhuizerweg 14
7451KE Holten
Telefoon
0548-363101
Online
www.protzmann.nl
E-mail