Erve Klijnevink

De twee vakantieappartementen liggen midden tussen de weilanden. Rust en ruimte zijn sleutelwoorden.

De luxe ingerichte vakantiewoningen zijn voorzien van een half-open verdieping met slaapkamer. Op de begane grond vindt u een zithoek met solide slaapbank, LCD televisie, gratis WIFI, een 4-persoons eethoek en een complete keuken. U heeft meerdere terrassen met een prachtig uitzicht op de tuin, het weiland met koeien of de natuur, eventueel vanuit de hooiberg! ‘s Zomers koele airconditioning en ‘s winters warme vloerverwarming. Één appartement is geschikt voor een echtpaar (evt. met 2 kinderen), of groep van 4 personen. U slaapt in één ruimte met twee verdiepingen.

Te voet, met de fiets of met de auto: op elke afstand is veel te beleven op het gebied van recreatie. In de directe omgeving ligt Landgoed Neppelenbroek: een ideaal wandelgebied. Fietsroutes zijn er volop: landgoederenroutes, smaakfietsroutes, pannenkoekenfietsroute, en nog meer. De vakantiewoning van Erve Klijnevink ligt in het buitengebied tussen IJssel en Sallandse Heuvelrug in het westen van Overijssel. De Hanzesteden Zwolle en Deventer liggen op 20 autominuten afstand. Avonturenpark Hellendoorn bereikt u binnen een halfuur met de auto. En wilt u verder weg: Duitsland, de Randstad, Groningen òf Nijmegen zijn in een uurtje te bereiken vanuit uw knusse vakantiehuisje in Overijssel.

Onze gasten kiezen voor Erve Klijnevink vanwege de gezellige en complete inrichting, de landelijke ligging met veel privacy en het schitterende uitzicht. Waarbij de comfortabele bedden met frisse lakens het verblijf compleet maken. Luxe recreatieappartementen voor een gewone prijs. Geen extra boekings- of schoonmaakkosten.

Contact

Adres
Broeklanderweg 4
8124PT Wesepe
Telefoon
0570-531103
Online
www.erveklijnevink.nl
E-mail