De Orteler Spikker

In de Bed and Breakfast en vakantiewoning Orteler Spikker kunt u genieten van rust en ruimte. Op de boerderij leven schapen en lammeren,

In de Bed and Breakfast en vakantiewoning Orteler Spikker kunt u genieten van rust en ruimte. Op de boerderij leven schapen en lammeren, paarden, een hond en een kat. Ook is er een boomgaard. De boerderij is gelegen aan een fietsroute en de omgeving biedt veel wandelmogelijkheden. Stads vertier, zoals een zwembad en musea, vindt u op nog geen tien auto-minuten in de historierijke Hanzestad Deventer.

De Orteler Spikker heeft een Bed and Breakfast en een vakantiewoning. De B&B heeft één twee-persoons kamer. Deze bevindt zich in het voormalige karnhuis – vroeger werd hier de melk gekarnd – en heeft daarom een bijzondere ronde vorm.

De vakantiewoning heeft vier slaapkamers, een luxe badkamer, TV en internet. Het is een kindvriendelijke omgeving. Er is een campingbedje en een box aanwezig en om te spelen hebben we een zandbak, een schommel en veel spelletjes.

Er kunnen tot 10 personen verblijven in de Bed and Breakfast en de vakantiewoning.

Contact

Adres
Cröddendijk 3
7434PM Lettele
Telefoon
0570-551709
Online
www.ortelerspikker.nl
E-mail